DESPRE PROIECT

Asistenta pentru dezvoltarea Cooperativei Legume de Vidra  este titlul proiectului prin care primim consultanta de bussiness. Proiectul este finantat de Fundatia Romano Americana (RAF) si este implementat in perioada 2012-2015 de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). – link catre FDSC www.fdsc.ro . Consultantii FDSC ne ajuta sa identificam solutii pentru problemele cele mai importante cu care ne confruntam in procesul de productie, de comercializare si vanzarea a produselor lor, pentru a dezvolta solutii reciproc avantajoase si viabile economic pentru vanzarea produselor noastre. Suntem de asemenea ajutati sa functionam ca un grup, sa construim relatii de incredere intre noi si sa ne construim proiecte pentru comunitatea noastra. 


CUM FUNCTIONEAZA COOPERATIVA?


Adunarea Generala a Cooperativei Agricole ”Legume de Vidra” este forul suprem de conducere al cooperativei si este constituita din totalitatea  membrilor cooperatori ai cooperativei agricole, fiecare dintre acestia avand drept egal de vot. Directorul executiv , numit prin Hotarare a Adunaruu Generale in Mai 2013, este Gh. Cernicenco.

Consiliul de administratie  este constituit din 5 persoane (4 membri plus Presedintele), alesi de catre membrii cooperatori, pe o perioada de 2 ani, in conditiile prevazute de statut.
Actuala componenta a Consiliului de administratie este urmatoarea:

Dinica Maria - Presedinte
Cernicenco Gheorghe - Membru
Tantaru Marian - Membru
Iancu Viorica - Membru
Lacatus Victor - Membru

Membrii Consiliului de Administratie nu pot avea mai mult de 2 mandate consecutive.